13. 11. 2023

Promocija zdravja na delovnem mestu – obisk Rock Ranča

V mesecu oktobru smo izvedli promocijo zdravja na delovnem mestu na bližnjem Rock Ranču.

Z veseljem so nas sprejeli in nam pokazati, da je jahanje samo majhen del dejavnosti, ki jo nudijo. Njihovi konji so pravi učitelji in tako smo se skupaj  podali na pot izzivov.

Med  čakanjem na aktivno jahanje smo bili zaposleni z različnimi skupinskimi aktivnostmi: spoznavanje sebe in skupine preko opazovanja črede, sodelovanje in reševanje miselnih izzivov, organizacija skupine v prostoru, spodbujanje in hitra komunikacija, veliko skupinskih iger. Večji izziv je bilo različno vodenje, podajanje in prejemanje navodil, lastna samokontrola.

Vsaka skupina je našla svojo rešitev za določen izziv, ki je bila edinstvena in posebna.

Udeležba je bila številčna, odzivi pa zelo pozitivni.

 

Nekaj besednih utrinkov lastnice Žive Logar.

Ekipa Rock Ranča vas je doživela kot izjemno odprt, sodelovalno naravnan kolektiv, ki se novih izzivov loti s pozitivno naravnanostjo. Pri vseh aktivnostih je bilo vidno, da se zlahka prilagajate drug drugemu, menjate vloge, se poslušate in se vzajemno spoštujete. Zelo nas veseli, da ste za tovrstne aktivnosti izbrali naš ranč. Nam in konjem je bilo z vami prijetno, veseli smo bili, da smo vam omogočili novo izkušnjo in res super se nam zdi, da z otroki, ki pridejo v bolnišnico, delajo tako srčni in topli ljudje.

Veselimo se morebitnih prihodnjih sodelovanj in vsem pošiljamo spodbuden in topel pozdrav!

YOU ROCK!